Instruktører ved Little Stevens Blues School

Band Camp 1 (13 – 18)

 

Helge Wahl Flatland, Tangenter

Pianist og keyboardist utdannet fra Universitetet i Agder. Jobber som musiker, arrangør, komponist og pedagog. Pianist med bla. Jan Toft, Kjetil Flatland og Knut Buen. Underviser i samspill og jazzpiano ved Kongsberg videregående skole og Kongsberg kulturskole. Var selv deltaker på NBF’s bandseminar i 1990-91.

Frode Hammersland – Bass

Musiker, utdannet ved UiA, nå ansatt ved UiH Stord der han underviser i bass, gitar, komposisjon, arrangering, hørelære, studioarbeid og samspill.

 

 

Henrik Maarud – Slagverk

Kjent som trommeslager i ulike bandprosjekter som The Grand, Amund Maarud, Bendik Brænne og Morudes. Anerkjent som produsent og studiotekniker med over 40 albumutgivelser bak seg, har turnért i inn- og utland i Europa og USA, og vært bakmann på flere ulike musikkprosjekter. I tillegg til å være musiker underviser han ved Høyskolen Westerdals i Oslo. 

 

Bjørn Charles Dreyer – Gitar

Utdannet ved UiA, som produsent og komponist har han jobbet med mange store norske musikere som bl.a. Mari Boine, Silje Nergaard, Anne Grete Preus, Anneli Drecker og Ketil Bjørnstad, og han har også egne prosjekter, som f.eks. “Westaman”.

 

 

Knut Starheim – Trombone

Ansvarlig for blåsere. Har vært instruktør for bandseminaret i ca 20 år, Storbandleder og musiker med mange års erfaring fra div. konstellasjoner.

 

Audun Haukvik – Seminarleder/Vokal/Kor

Audun Haukvik har under flere år gjort seg kjent som en solid artist med føttene plantet i jord som dufter blues, rock og soul. Jobber med musikk på Buskerud Folkehøgskole.

 

Erik Norheim – gitar

Jobber til vanlig som gitarlærer ved Bø Kulturskule og som freelance-musiker. Han er utdannet ved NISS i Oslo og Musikkonservatoriet i Kristiansand, har lang fartstid som musiker og utenom å spille gitar i sitt eget band, Hardhaus, så har han jobbet på ulike teater- og musikal-produksjoner. Har også selv vært deltaker på NBF’s bandseminar fem år på rad.

Åste Hunnes Sem (vokal/kor)

Tidligere deltaker på NBF’s bandseminar, har jobbet frilans som vokalist/korist/sanglærer i 20 år, med vekt på gospel, jazz, soul og spirituals, har jobbet med bl a Noora Noor, Mira Craig, Big Bang, Silje Nergaard, Warlocks, vært gjest i Beat for Beat flere ganger, deltatt i bl.a. MGP, Idrettsgallaen, Senkveld, God Morgen Norge mm. Ga ut sitt første soloalbum i fjor.

I tillegg til det faste teamet vil vi få inn flere musikere/mentorer som kan bidra med workshops og inspirasjon. Ellers kan alt skje….