Instruktører ved Little Stevens Blues School

Band Camp 1 (13 – 18)

 

Helge Wahl Flatland, Tangenter

Pianist og keyboardist utdannet fra Universitetet i Agder. Jobber som musiker, arrangør, komponist og pedagog. Pianist med bla. Jan Toft, Kjetil Flatland og Knut Buen. Underviser i samspill og jazzpiano ved Kongsberg videregående skole og Kongsberg kulturskole. Var selv deltaker på NBF’s bandseminar i 1990-91.

Frode Hammersland – Bass

Musiker, utdannet ved UiA, nå ansatt ved UiH Stord der han underviser i bass, gitar, komposisjon, arrangering, hørelære, studioarbeid og samspill.

 

Lage Thune Myrberget – Slagverk/Digitale verktøy

Mange års erfaring som seminarinstruktør, har jobbet med utallige oppsetninger, konsertproduksjoner og innspillinger, komponist, muskkprodusent, har høy kompetanse på digitale verktøy, gjesteforeleser ved div. utdanningsinstitusjoner, bl.a. Norges Musikkhøyskole. For tiden ansatt som kultursjef i Odda.

 

Bjørn Charles Dreyer – Gitar

Utdannet ved UiA, som produsent og komponist har han jobbet med mange store norske musikere som bl.a. Mari Boine, Silje Nergaard, Anne Grete Preus, Anneli Drecker og Ketil Bjørnstad, og han har også egne prosjekter, som f.eks. “Westaman”.

 

 

Knut Starheim – Trombone

Ansvarlig for blåsere. Har vært instruktør for bandseminaret i ca 20 år, Storbandleder og musiker med mange års erfaring fra div. konstellasjoner.

 

Marianne Tovsrud Knutsen – Seminarleder/Vokal/Kor

Utdannet pedagog, jobber heltid som frilans musiker, sanger, kordirigent, korarrangør, konsertprodusent og inspirator. Har vært ansvarlig for NBF seminaret siden 2012.

 

Erik Norheim – gitar

Erik Norheim jobber til vanlig som gitarlærer ved Bø Kulturskule og som freelance-musiker. Han er utdannet ved NISS i Oslo og Musikkonservatoriet i Kristiansand. Erik har lang fartstid som musiker og utenom å spille gitar i sitt eget band, Hardhaus, så har han jobbet på teater- og musikal-produksjoner, og delt scene med artister som Alexander Rybak, Christian Ingebrigtsen, Gaute Ormåsen og Marian Aas Hansen. Han har selv også vært deltaker på NBF’s bandseminar fem år på rad.

Åste Hunnes Sem (vokal/kor)

Tidligere deltaker på NBF’s bandseminar, har jobbet frilans som vokalist/korist/sanglærer i 20 år, med vekt på gospel, jazz, soul og spirituals, har jobbet med bl a Noora Noor, Mira Craig, Big Bang, Silje Nergaard, Warlocks, vært gjest i Beat for Beat flere ganger, deltatt i bl.a. MGP, Idrettsgallaen, Senkveld, God Morgen Norge mm. Jobber for tiden med plateinnspilling.

 I tillegg til det faste teamet vil vi få inn flere musikere/mentorer som kan bidra med workshops og inspirasjon. Ellers kan alt skje….